fbpx
De Appelaar | Spaarne Haarlem | City Attic Haarlem

Wat is er te doen in de buurt?

Haarlem was al in de Gouden Eeuw hét centrum om handel te drijven en inkopen te doen. Nergens anders vind je zoveel ambachtelijkheid gecombineerd met conceptstores, fashion, vintage en design op loopafstand van City Attic Haarlem.

In Haarlem is van alles te doen, het gehele jaar door. Ontdek de stad – lopend of op een fiets, step of e-bike van Rent-a-Bike – die bekend staat om haar hoogwaardige culturele aanbod, de grote diversiteit aan winkels, gezellige restaurants en cafés en de uitstekende ligging nabij Amsterdam, strand en zee. Een stad met een rijke historie, prachtige monumenten en een Bourgondische sfeer. De ideale bestemming voor een dagtrip of een weekendje weg.

De leukste winkelstraatjes

Op loopafstand shop je nieuwe of tweedehands kleding in een van de vele unieke en leuke boetieks in de vele pittoreske winkelstraatjes. Of struin rond voor unieke woonaccessoires en ambachtelijke producten.

Er is zoveel keuze die je zelf kunt ontdekken in de zeven gouden straatjes van Haarlem.

Openingstijden winkels

Maandag 13.00 tot 18.00 uur
Dinsdag, woensdag, vrijdag  09.30 tot 18.00 uur
Donderdag 09.30 tot 21.00 uur
Zaterdag 09.30 tot 17.00 uur
Zondag 12.00 tot 17.00 uur

Let op: dit is een advies van de winkeliersvereniging. De openingstijden zijn door de winkeliers vrij in te vullen, bekijk daarom altijd de openingstijden van je favoriete winkel.

Wat is er te doen in Haarlem? | Winkelen in Haarlem | Slapen in City Attic Haarlem Bed and Breakfast
Wat is er te doen in Haarlem? | Grote Markt Haarlem | City Attic Haarlem | B&B

Gastvrijheid

Ondertussen geniet je van het fraaie decor van de Haarlemse binnenstad.

Dit doe je vanaf één van de vele terrasjes van excellente horeca, terwijl je geniet van mooie gerechten en een mooi glas bier, wijn of frisdrank.

Lunchrestaurants

Restaurants